Bel Nu: +44-7308241892
 • face
 • twitter
 • google
 • pinterest

Wat te doen als Norton geen verbinding kan maken met de server?

Een van de meest effectieve antivirusoplossingen, Norton, kan uw pc beschermen tegen vrijwel elk type schadelijke software die een computer kan infecteren. Echter, zoals het spreekwoord zegt, er is geen ultieme perfectie! Hetzelfde principe geldt voor de Norton-software.

Er is contact opgenomen met ons Norton-klantenondersteuningsteam door verschillende personen die de antivirussoftware hebben gebruikt, maar hebben gemeld dat ze verschillende technische problemen hebben ondervonden. Deze bugs kunnen het voor een gebruiker onmogelijk maken om zelfs de meest eenvoudige taak op tijd uit te voeren en belemmeren het vermogen van het systeem om de beoogde functies uit te voeren. De foutmelding "Kan geen verbinding maken met Norton-server" is het meest typische van alle technologische problemen.

Hieronder volgt een lijst met enkele van de mogelijke redenen waarom het Norton-programma een verbindingsfout kan ondervinden:

 • Software downloaden die niet vol is
 • Bestanden binnen het Windows-systeem die beschadigd zijn
 • Wijzigingen in de instellingen van de firewall
 • Een aanval door een virus op het programma

Neem zo snel mogelijk contact op met ons bellen Norton ondersteuningsnummer voor meer informatie over deze mogelijke problemen. Laten we deze hapering in onze technologie zo snel mogelijk oplossen, oké?

Als je de fout wilt corrigeren, volg dan zorgvuldig de stappen in deze aanpak

 1. Open het instellingenmenu voor uw browser en schakel daar de Norton Shield-optie in.
 2. Navigeer naar de officiële website van Norton en zoek naar de Norton Activation Repair-tool.
 3. start het Norton-programma opnieuw nadat uw apparaat opnieuw is opgestart. Mogelijk moet u de software opnieuw installeren als u de fout nog steeds niet kunt oplossen nadat u de hierboven beschreven stappen hebt uitgevoerd.
 4. Verwijder Norton van uw apparaat en installeer het opnieuw volgens de instructies op de pagina.

U kunt ook het programma Norton Remove and Reinstall gebruiken om de toepassing met succes te verwijderen en vervolgens zonder problemen opnieuw te installeren. Ga eerst naar de Norton-website en download het programma vanaf daar naar uw computer. Nadat u het installatieproces hebt voltooid, moet u het hulpprogramma uitvoeren en de instructies op het scherm volgen.


We hopen dat de hierboven gepresenteerde methode u zal helpen de verbindingsfout onmiddellijk op te lossen. Het is echter het beste om vertrouwd te raken met uw programma en erachter te komen hoe u het zelf kunt oplossen voordat u de hulp inroept van getrainde professionals.


Als u meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons bellen Norton ondersteuningsnummer. Dat kan via e-mail, telefoon of livechat. We zullen een specialist aanwijzen om zo snel mogelijk naar de situatie te kijken. Als u nog steeds vragen of opmerkingen heeft nadat we het probleem hebben opgelost, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.